Visitation (Optagelse)​

Unge mellem 16-25 år der ikke kan gennemføre en traditionel ungdomsuddannelse, kan få tilbud om den 3 årige ungdomsuddannelse STU (Særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse)

Formålet med uddannelsen er, at tilbyde unge mennesker med særlige behov, en uddannelse tilpasset den enkeltes behov, kvalifikationer modenhed og interesser.

Den unge vil opnå personlige, sociale og faglige kompetencer til en så selvstændig og aktiv deltagelse i voksenlivet som muligt.

Hvis du synes Ertebjerggaard kunne være stedet for dig, kan du ringe eller skrive til os. Så aftaler vi en dag, hvor du kan komme forbi til en rundvisning og en snak sammen med dine forældre.​

Derefter skal du kontakte din UU-vejleder, som skal indstille dig til en STU hos os. Hvis du synes, vi er de rigtige for dig, kan vi naturligvis hjælpe dig med at få kontakt med din vejleder.

Når vi har fået godkendelse fra vejlederen, sender vi dig et velkomstbrev med diverse informationer vedrørende din opstart.​

Følg med på vores Facebook-side​

Omkring os

​Vi har over 20 års erfaring med at arbejde med unge, der på den ene eller anden måde har det svært.

​​Vi arbejder på en personlig og fokuseret måde, så den enkelte unge for det bedst muligt. Vi er få ansatte samt få beboere og det giver et tæt sammenhold.

Kontakt os

Daglig leder Karsten Hansen Tlf.: 22 84 60 35

Kontor kl. 8.00-10.00 Tlf.: 61 65 27 82

​CVR: 32641849