Visitation (Optagelse)

Unge mellem 16-25 år der ikke kan gennemføre en traditionel ungdomsuddannelse, kan få tilbud om den 3 årige ungdomsuddannelse STU (Særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse)

Formålet med uddannelsen er, at tilbyde unge mennesker med særlige behov, en uddannelse tilpasset den enkeltes behov, kvalifikationer modenhed og interesser.

Den unge vil opnå personlige, sociale og faglige kompetencer til en så selvstændig og aktiv deltagelse i voksenlivet som muligt.

Hvis du synes Ertebjerggaard kunne være stedet for dig, kan du ringe eller skrive til os. Så aftaler vi en dag, hvor du kan komme forbi til en rundvisning og en snak sammen med dine forældre.

Derefter skal du kontakte din UU-vejleder, som skal indstille dig til en STU hos os. Hvis du synes, vi er de rigtige for dig, kan vi naturligvis hjælpe dig med at få kontakt med din vejleder.

Når vi har fået godkendelse fra vejlederen, sender vi dig et velkomstbrev med diverse informationer vedrørende din opstart.

​​

Ertebjerggård // Krænkerupvej 14, Havrebjerg, 4200 Slagelse  -  Stutteri Ertebjerg // Krænkerupvej 14, Havrebjerg, 4200 Slagelse, CVR. 32641849​