Hvem er vi?​

​Ertebjerggaard er en landejendom beliggende lidt udenfor Slagelse tæt ved strand og skov. I disse dejlige omgivelser driver vi en lille STU med plads til en håndfuld elever. Her er mulighed for både ro og fordybelse - men også plads til udskejelser.

Gruppen af unge med særlige behov har brug for en målrettet indsats, hvis de skal kunne finde fodfæste på arbejdsmarkedet. Denne målrettede indsats kan vi give, så de unge kan komme tættere på det liv, de ønsker.

Vi har tidligere drevet institutioner og har over 20 års erfaring med at hjælpe udsatte på kanten af arbejdsmarkedet i beskæftigelse. Vi mener, at næsten alle kan blive en ressource med den rette hjælp - også selvom der umiddelbart kan være mange udfordringer.

Vi har derfor en unik mulighed for at tilbyde unge med særlige behov et afklarings- og udviklingsforløb, der gør en forskel ikke blot på kort sigt - men også på den lange bane.

Kontakt din UU-vejleder

Det er kommunalbestyrelsen som er beslutningstager og bevilliger STU.

Det er din UU-vejleder, der indstiller til STU-en.

Hvis vores tilbud kunne være noget for dig, skal du derfor henvende dig til din UU-vejleder, for at høre om dine muligheder for at benytte vores tilbud. 

Ertebjerggård // Krænkerupvej 14, Havrebjerg, 4200 Slagelse  -  Stutteri Ertebjerg // Krænkerupvej 14, Havrebjerg, 4200 Slagelse, CVR. 32641849​