Deviso​

Alle vores STU’er bliver fulgt nøje, med vores udviklingsprogram Deviso. Deviso er vores eget gennemafprøvede IT-værktøj til at måle aktivitet og fremgang for vores elever.

Værktøjet sikre dokumentation og gennemskuelighed i indsatsen, så de kommunale myndigheder løbende kan følge forløbet.

Samtidig er det et kommunikationsredskab, vi selv benytter i hverdagen til at visualisere fremgang og udvikling og til at skabe dialog med eleven om udviklingen. Deviso kan individualiseres til den enkelte unge og vil blive anvendt under hele forløbet.

Èn gang om måneden tager vi os ekstra tid til en dybere snak med den enkelte unge. Med udgangspunkt i data fra Deviso taler den unge med kontaktpersonen om udviklingsområder og det generelle velbefindende. Månedsamtalen er ikke en ’banken-i-hovedet’ over hvad man ikke har lært, men en måde, at sammenholde den enkeltes uddannelses-/handleplan med virkeligheden og hele tiden holde øje med, at personen flytter sig i den ønskede retning.

For hvis ikke, skal vi gøre noget andet, eller eleven skal flyttes til et andet tilbud. Deviso-resultaterne sendes til forældre, hvis den unge er under 18 år.

Ved afsluttet forløb, får STU'erne et kompetancebevis med karakterer, visuel fremstilling af udvikling i forløbet og oversigt over opnåede kompetencer.

Besøg vores hjemmeside her: http://www.deviso.dk

​​

Ertebjerggård // Krænkerupvej 14, Havrebjerg, 4200 Slagelse  -  Stutteri Ertebjerg // Krænkerupvej 14, Havrebjerg, 4200 Slagelse, CVR. 32641849​