Profil

Vores STU uddannelse har stor fokus på personlig udvikling, målrettet mod at hjælpe eleverne i job efter endt uddannelse. 
Vi arbejder med at skabe et meningsfyldt liv for de unge.
I samarbejde med jobcentre og praktiksteder forsøger vi, at kortlægge din jobsituation, dit funktionsniveau, evt arbejdsnedsættelse eller andre omstændigheder, der gør det udfordrende, at varetage et fuldtidsarbejde på almindelige vilkår.
Formålet hos os er at skabe en normal hverdag for de unge her på gården, i praktiker og evt i skolen.
Vores indgangsvinkel til de unge tager udgangspunkt i simple socialfaglige metoder som:
- konsekvenspædagogik
- købmandspædagogik
- adfærslære
- positiv forældrekontakt
Et forløb på Ertebjerggaard vil hjælpe de unge med at komme godt videre med deres liv, både i forhold til uddannelse, job, familieliv m.m.

Personalet og de unge har mange fælles arrangementer som feks at gå i svømmehallen, træningscenter, tage i biografen og vi benytter tit stranden, som vi har lige i nærheden. 
Vi har også samarbejde med andre opholdssteder i Slagelse, hvor vi bla mødes til forskellige boldspil m.m. Det betyder, at de unge kommer ud og mødes med andre unge og evt knytter nye venskaber. 

 Opholdssted
 


 


    

Schreiber Gruppen
 
Ertebjerggård   //   Krænkerupvej 14, Havrebjerg, 4200 Slagelse    -    Stutteri Ertebjerg   // Krænkerupvej 14, Havrebjerg, 4200 Slagelse, CVR. 32641849